Grotius Centre for International Legal Studies - Leiden university 11 Oct 2016
Secretaresse / Administrative Secretary

 

Secretaresse / Administrative Secretary

Job opening: Secretaresse / Administrative Secretary (1681)

Job requisition Id 1681 - Posted 10/06/2016 - Job openings for support staff - Faculty of Law

Bij de afdeling Internationaal Publiekrecht / Grotius Centre for International Legal Studies van het instituut van Publiekrecht van de Faculty of Law is er een vacature voor een:

Secretaresse / Administrative Secretary (0.80 fte)
Vacaturenummer: 1681 

  

De werkzaamheden

 • Administratieve ondersteuning van onderwijsactiviteiten en evenementen van het Grotius Centre in Den Haag, waaronder moot courts, summer schools, training courses, lezingen en conferenties;
 • Secretariële en administratieve ondersteuning van de stafleden van het Grotius Centre in Den Haag;
 • Correspondentie en communicatie vindt hoofdzakelijk in het Engels plaats;
 • Het ontvangen van bezoek en het verstrekken van informatie via e-mail en telefoon.

 

Uw profiel

 • minimaal MBO werk- en denkniveau met een gerichte secretariële opleiding;
 • servicegericht, organisatietalent en stressbestendig;
 • pro-actieve instelling; goede contactuele eigenschappen en representatief optreden;
 • uitstekende computervaardigheden (Word, Excel, PowerPoint en Outlook);
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • uitstekende beheersing van het Engels in woord en geschrift;
 • enige jaren werkervaring. 

 

Omschrijving faculteit
De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is met ruim 5.000 studenten en 450 medewerkers een van de grootste faculteiten van Nederland, die zich in alle verscheidenheid toch kenmerkt door kleinschaligheid. De faculteit richt zich op veelzijdig onderwijs en onderzoek van hoog niveau, nationaal én internationaal. Stimuleren van talent staat hoog in het vaandel van de faculteit die is ondergebracht in het prachtig gerestaureerde Kamerlingh Onnes Gebouw. Werken voor de Faculteit der Rechtsgeleerdheid betekent werken in een inspirerende wetenschappelijke omgeving. Zie voor meer informatie  www.universiteitleiden.nl/rechtsgeleerdheid.

De afdeling Internationaal Publiekrecht / Grotius Centre for International Legal Studies van het Instituut Publiekrecht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid geeft onderwijs en verricht onderzoek op het gebied van internationaal recht. De afdeling heeft vestigingen in Leiden en in Den Haag.

 

Wij bieden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar (met een proeftijd van 2 maanden). Het gaat om een parttime functie van 30,4 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 5 dagen.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 1,878,- en maximaal € 2,610,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 6).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op:  http://www.werkenbij.leidenuniv.nl/.


Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw M.E Wierenga, e-mail m.e.wierenga@law.leidenuniv.nl, telefoon 070 800 9578.


Informatie over de Faculteit der Rechtsgeleerdheid kunt u vinden op www.universiteitleiden.nl/rechtsgeleerdheid.
Meer informatie over de Universiteit Leiden vindt u op http://www.universiteitleiden.nl/.

 

Solliciteren
U kunt online solliciteren via de button 'Solliciteren'. Sollicitaties voorzien van het vacaturenummer en vergezeld van een Engelstalige motivatiebrief en CV kunnen tot en met 14 oktober 2016 worden gericht aan mw. I.G.H. Mallée.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 

 
Page Tools
Share |